Lektoři

http://www.larosanegra.cz/img/salsafest2008/small/p1100326.jpg

LEO

Leandro Jiménez pochází z Kuby. Věnoval se fotbalu a bojovému umění.

Se salsou začal v r. 2002. Vystupuje od r. 2002 a mnohokrát vystupoval společně s Juanem Carlosem Enriquézem, Mandym Valdésem, Rubenem Peguérem a dalšími vynikajícími tanečníky. Je trpělivým učitelem, kterého výuka baví a dál předává svoje taneční znalosti.

Leandro Jiménez comes from Cuba. He played football and did combat sports. He started with salsa in 2002 and did many performances with Juan Carlos Enriquez Fernandez, Mandy Valdés, Ruben Peuer and more excellent dancers. He is a patient teacher for whom the teaching and knowledge forwarding is a hobby.

e-mail: l.jimenez (email.cz)

YouTube.com video

.

IvanitaIVANITA

a její sólová salsa

Líbí se Vám salsa a nemáte s kým tančit? Tím se vůbec netrapte! Salsu si můžete vychutnat i sama, aniž byste byla odkázaná na přítomnost tanečního partnera. Zazářit a zaujmout můžete i sama! Naše Ivanita je toho živým důkazem. V její salse najdete skutečnou omáčku stylů, včetně karnevalové samby i kubánské rumby, se kterými dokáže svůj tanec pořádně okořenit. Že je sólová salsa dostatečně strhující podívanou pro diváky, dokazuje tato tanečnice při svých vystoupeních s hudební skupinou Caribe. Její taneční kreace můžete bohatě využít i při tanci v páru.

Ivanita Vás inspiruje ke zdůraznění ženskosti v každém pohybu, což posílí Vaše sebevědomí nejen při tanci, ale i v každodenním životě.

Ivanita

S Ivanitou se můžete vyřádit každé pondělí v klubu La Rosa Negra od 19:30 do 21:00. Po kurzu začíná salsotéka, takže nemusíte nikam odcházet, ale naopak si užít večer naplno.

Do you like salsa and you have no partner to dance with? Don’t worry! You can enjoy salsa alone too without need of dance partner being present. You can hold interest just by yourself! Our Ivanita is a live proof. You’ll find a true sauce of styles in her salsa, including carnival samba and Cuban rumba which can she use to spice her dancing. The fact that solo salsa is interesting and attractive performance Ivanita proves by performing with music band Caribe. You can use her dancing creations also in pair dancing.

Ivanita inspires you to express feminity in every movement which encourages your self-confidence in dancing and everyday life.

You can spree with Ivanita every Monday at La Rosa Negra from 7:30 pm to 9 pm. After the course there begins salsa party so that you don’t need to leave but fully enjoy the evening.

Email: salsa.ivanita (gmail.com)

www.ivanita.estranky.cz

.

Angelo

ANGELO

Angelo Repilado je vnukem velikána kubánské hudby, Francisco Repilada, známějšího pod jménem Compay Segundo, který hity jako Chan Chan roztancoval doslova celý svět. Když se řekne Buena Vista Social Club, jméno, které každému znalci naskočí, je právě jméno Angelova dědečka.

Angelo Repilado is grandson of Cuban music master Francisco Repilado, more known as Compay Segundo who turned into dance whole word by songs as Chan Chan. When Buena Vista Social Club is said, every expert remembers Angelo’s grandfather name.

Email: krausova.jana (seznam.cz)

.

1212793890_vero carita2.jpg

PEDRO

Pedro Son Caliente pochází z Kuby, nádherného ostrova v Karibiku, kde již od malička inklinoval k uměleckému životu.

V mládí vystupoval v nejrůznějších kabaretech a zábavních klubech po celé Kubě, ať už jako zpěvák či tanečník.

Před více než 11 lety založil svoji kapelu, kterou nazval "Son Caliente" a se kterou hostoval téměř po celé Evropě.

Před několika lety se mu Praha zalíbila natolik, že se zde rozhodl zakotvit. Pravidelně koncertuje se svojí kapelou a nyní se rozhodl předat i své bohaté taneční zkušenosti. Tančit se naučil hned záhy po tom, co se naučil chodit, a to od své rodiny.

Poté svůj taneční talent a um rozvíjel a zdokonaloval v uměleckých školách a pod vedením předních choreografů.

Při kurzech oceníte jeho osobitý, nezaměnitelný přístup a srdečnost.

E-mail pedrosoncaliente (email.cz)